Successos

SOCIETAT

Presó provisional per a l’acusat de violar una dona de 80 anys

El jutjat d’instrucció número 2 de Valls, en funcions de guàrdia, va acordar ahir presó provisional comunicada i sense fiança per a l’home que dissabte passat va ser detingut a Barberà de la Conca pels Mossos d’Esquadra, acusat d’haver agredit sexualment una dona octogenària. El magistrat manté oberta la causa pels delictes “d’agressió sexual amb accés carnal a persona especialment vulnerable per raó d’edat” i pel delicte de robatori amb violència i intimidació en casa habitada.

El ple de l’Ajuntament de Barberà de la Conca (Conca de Barberà) va aprovar ahir per unanimitat personar-se en el procediment penal com a acusació pública contra l’agressor per “contribuir a l’esclariment dels fets i exigir les responsabilitats oportunes”. El ple va manifestar “el rebuig respecte de l’agressió succeïda” i va donar a la víctima i a la seva família “tot el suport i escalf”. També va posar-se a la seva disposició per al que necessitin. L’agressor, un jove major d’edat, va ser detingut dissabte a la matinada per una presumpta agressió sexual a una dona de més de 80 anys. Segons ACN, els fets van tenir lloc a la casa de la víctima, i el suposat autor va ser detingut poc després.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia