Successos

Deixen un home ferit amb tres trets a la porta de l’hospital del Vendrell

Els Mossos investiguen els fets que han provocat els impactes de bala a les extremitats inferiors

Els Mossos d’Esquadra investiguen un possible tiroteig que va deixar aquest dimecres a la tarda una persona ferida i que va ser abandonada davant l’hospital del Vendrell (Baix Penedès), on a la nit va ser atesa, han informat a Efe fonts de la policia catalana.

Segons aquestes fonts, a les 19:38 hores algú va deixar el ferit a la porta de l’hospital i va fugir, per la qual cosa des del centre mèdic van avisar als Mossos.

El ferit presentava tres impactes d’arma de foc en les extremitats inferiors compatibles amb projectils, sense conèixer-se el calibre, que no haurien afectat a òrgans vitals, encara que sí que va ser operat.

Els Mossos d’Esquadra van acudir a l’hospital per investigar el cas però, per l’operació, no van poder recollir el testimoni del ferit, un ciutadà marroquí i veí del Vendrell i que ja està identificat, segons fonts properes al cas, que han afegit que ja compten amb algunes línies de recerca.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia