Successos

Un home mor en un incendi a la Vilella Baixa

El foc ha cremat la planta soterrània de l’habitatge, al carrer del riu

La resta d’ocupants ha pogut sortir de la casa

Un home ha mort aquest dissabte en un incendi en un habitatge a la Vilella Baixa (Priorat).

Els Bombers de la Generalitat han rebut l’alerta aquest matí, cinc minuts abans de les vuit, d’un incendi a una casa de quatre plantes d’alçada, al carrer del Riu, número 4.

Quan hi han arribat els efectius l’incendi ja estava totalment desenvolupat i afectava la planta -1 de la casa. La majoria dels ocupants han pogut sortir però ha quedat una persona a la casa i els Bombers han iniciat les tasques d’extinció i rescat. Finalment, han localitzat el cos sense vida d’un home al soterrani.

Una hora i mitja més tard els Bombers han pogut extingir del tot el foc i han iniciat tasques de ventilació i revisió de l’immoble.

En les tasques d’extinció hi han participat 6 dotacions dels Bombers de la Generalitat (3 camions d’aigua, l’autoescala i 2 vehicles lleugers de coordinació i comandament), ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques i diverses patrulles dels Mossos d’Esquadra, que s’han fet càrrec de la investigació i de les diligències judicials.

Segons les primeres informacions, els danys materials s’han localitzat en un trespol entre la primera planta i la inferior, on s’han iniciat les flames. L’alcaldessa del municipi, Marta Camp, ha explicat és el punt de l’habitatge on s’hi guardava llenya per a l’hivern.

Camp ha assegurat que el poble està “totalment trasbalsat” davant la tràgica notícia. De moment, la resta de la família que ha pogut sortir de l’immoble durant l’incendi no hi tornarà en els pròxims dies per prudència.



[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia