Successos

Mor un home apunyalat al coll en un atac a Verges

L’agressor, Carlos Zamora, de 56 anys, va ser detingut encara brut de sang a casa seva al mateix poble pels ARRO a quarts de cinc

La policia va localitzar l’arma utilitzada en un test al carrer

Carlos Zamora Ramírez, de 56 anys va apunyalar Emili González Casademont, de 44 anys, al coll amb un matxet ahir de matinada i el va deixar inicialment ferit crític en una agressió que es va cometre al carrer a Verges. Els fets es van produir davant d’un restaurant musical, d’on l’agressor havia estat expulsat una estona abans per la seva actitud inadequada amb diverses empleades i clientes del local. La víctima va ser evacuada a l’hospital Josep Trueta de Girona una estona després, on va haver de ser intervinguda immediatament. Ahir a la tarda en van certificar la mort.

L’agressor va ser detingut a casa seva al voltant de dos quarts de cinc de la matinada. En el moment de la detenció, encara portava la roba tacada de sang. La policia també va trobar amagada en un test del carrer l’arma amb què va intentar tallar el coll a la víctima. L’agressor l’hauria llançat allà quan caminava cap al seu domicili.

Fa dues setmanes, l’agressor ja havia tingut una actitud inadequada amb una cambrera del local i diversos empleats ja li van cridar l’atenció. Divendres a la nit va repetir el seu comportament lasciu i intimidador amb una noia i diversos empleats de l’establiment el van forçar a marxar. Es va resistir a fer-ho i alguns dels cambrers van haver de fer-lo fora fent ús de la força en considerar que, en el seu estat, aparentment d’embriaguesa, algú podia córrer perill.

La seva reacció va ser marxar proferint amenaces a tort i a dret. “Us mataré”, se li va sentir. Sense entrar-hi, va tornar davant del local una mitja hora més tard, mantenint-se a l’altre costat de la carretera amb una actitud amenaçadora, i amb una mà al darrere. No va arribar a entrar de nou a l’establiment sinó que es va situar a la vorera, davant del pas de vianants a l’entrada del local. Els empleats van tancar immediatament el portalet exterior per impedir-li l’accés i es van refugiar a dins.

Poc després, l’agressor va posar-se a jugar amb el matxet. La víctima, un noi de Bordils, va sortir a recriminar-li la seva actitud amenaçadora. En travessar la carretera, l’agressor, veí del poble, de 56 anys, es va avançar, li va provocar una ferida al coll i la víctima va quedar estesa a terra. De seguida, l’agressor va marxar del lloc dels fets.

Quan estaven esperant l’ambulància, sempre segons testimonis, va tornar a aparèixer. Una de les reaparicions va fer-la, sense acostar-se gaire, quan ja hi havia patrulles dels Mossos d’Esquadra a la zona.

Aquests agents, segons alguns testimonis, no van actuar inicialment, pendents suposadament de l’arribada d’efectius dels ARRO, que una estona més tard van detenir l’agressor a casa seva amb la roba encara tacada de sang.

LA DADA

4.30
de la matinada
va ser l’hora en què els ARRO van entrar a casa de l’agressor i el van detenir.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia