Successos

Atrapen un teloner per saquejar productes de cosmètica d’un camió a Vilademuls

Els fets van passar a una a àrea de servei de l’AP-7 i tres dels lladres van aconseguir fugir corrent

Els Mossos d’Esquadra han atrapat in fraganti un teloner que havia saquejat productes de cosmètica d’un camió a l’àrea de de servei de l’AP-7 a Vilademuls. La matinada del 12 d’agost, un testimoni va trucar al telèfon d’emergències 112 alertant que uns homes estaven carregant una furgoneta blanca amb productes sostrets del camió. Dues patrulles van anar fins al lloc i, en arribar-hi, van veure una furgoneta amb quatre home vestits de fosc a l’interior. Quan es van adonar de la presència policial, tres dels sospitosos van sortir corrent del vehicle i van fugir sense que els poguessin interceptar. Al conductor del vehicle el van poder aturar agafant-li la clau de la furgoneta.

Els Mossos van constatar que la furgoneta aturada era on viatjaven els presumptes autors del robatori, mentre que la furgoneta amb els productes sostrets ja havia fugit del lloc abans de l’arribada dels agents.

Per la zona de fugida dels autors, els agents van localitzar caixes dels productes sostrets. Això va permetre relacionar-los amb el robatori amb força perpetrat a un camió amb matrícula d’Eslovàquia a la mateixa àrea de servei, al que li havien obert la porta del remolc i li havien tallat la lona per ambdós costats, mètode conegut amb el nom de teloners.

Els agents van informar el camioner víctima del robatori per tal que interposés la denúncia corresponent. El valor dels productes sostrets ascendia a 4.500 euros.

El detingut com a suposat autor d’un delicte de robatori amb força té 30 anys i múltiples antecedents. Després de passar a disposició judicial, va sortir en llibertat provisional a l’espera de judici.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia