Successos

Denuncien dos joves per trencar un senyal de trànsit a Palafrugell

La Policia Local els ha enxampat a la carretera vella de Calella

La Policia Local de Palafrugell ha denunciat dos joves per trencar un senyal de trànsit i els considera autors d’un delicte de danys al mobiliari urbà i també un possible delicte contra la seguretat viària. Els agents van enxampar els joves mentre transportaven el senyal per la carretera vella que uneix Palafrugell amb Calella.

L’alcalde del municipi, Joan Vigas, ha incidit en què el govern local no tolerarà “actituds incíviques” al municipi i per això faran servir “tots els mecanismes” perquè els incívics rebin la sanció que pertoca. De fet, la Policia Local ha organitzat un dispositiu amb agents de paisà i l’ajuda d’un dron per detectar i identificar autors d’actes vandàlics.

Aquest dispositiu ha permès identificar els dos joves que han arrencat el senyal aquest divendres a la matinada. El govern local va decidir organitzar-lo arran del conjunt de desperfectes a la via pública que s’han produït al llarg d’aquest estiu a Palafrugell i als altres nuclis costaners que inclou el terme municipal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia