Successos

Detinguts per atracar ruixant les víctimes amb esprai de pebre, a Lloret

Els arrestats van robar una cadena, un mòbil i una cartera

Els Mossos d’Esquadra han detingut dos joves, de 18 i 21 anys, per atracar dues persones a Lloret de Mar ruixant les víctimes amb un esprai de pebre. Cap a les sis del matí de divendres, els Mossos van rebre l’avís per un robatori. Els lladres havien arrancat la cadena que duia la víctima al coll i li havia ruixat la cara amb l’esprai de defensa. Els agents van buscar els sospitosos prop de la zona dels fets i, gràcies a la descripció facilitada per testimonis, van localitzar els lladres amagats en una cantonada d’un carrer proper. Durant l’escorcoll, els hi van localitzar l’esprai que havien fet servir. Els Mossos van detenir els dos sospitosos .

La investigació va poder relacionar els lladres amb un robatori comès una hora abans amb el mateix ’modus operandi’. Els assaltants també havien ruixat la cara a la víctima per robar-li el mòbil i la cartera.

Els detinguts, amb antecedents per fets semblants, van passar a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Blanes el 17 de setembre i van sortir en llibertat a l’espera de judici. Els hi atribueixen dos robatoris amb violència.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia