Successos

estats units

Els tres morts en el tiroteig de la Universitat de Michigan eren estudiants

L’agressor, un home de 43 anys, no tenia relació amb aquest centre educatiu

Els tres morts i els altres cinc ferits en el tiroteig que es va produir aquest dilluns a la nit en la Universitat de Michigan (M.S.O.) eren estudiants, mentre que l’agressor, un home de 43 anys, no tenia relació amb aquest centre educatiu, han informat aquest dimarts les autoritats locals.

El sotscap interí de la Policia d’aquesta universitat, Chris Rozman, ha assenyalat aquest dimarts en conferència de premsa que les dues primeres víctimes mortals van morir en un primer tiroteig en Berkey Hall, un edifici acadèmic, mentre que la tercera va morir en M.S.O. Union, un lloc on els estudiants solen reunir-se per a menjar o estudiar.

L’agressor, que va morir per una ferida de bala “autoinfligida”, tal com ja s’havia informat ahir dilluns a la nit, ha estat identificat com Anthony McRae. Es desconeix de moment la motivació del seu atac.

En una imatge capturada per les càmeres de seguretat de la universitat se li veia amb caçadora, gorra vaquera i sabatilles esportives vermelles.

El tiroteig va començar poc després de les 20.30 hora local (01.30 hora GMT del dimarts). Les autoritats van rebre una trucada des de Berkey Hall i per a quan van arribar, minuts després, segons Rozman, van trobar dues persones mortes i diverses ferides.

L’alerta es va aixecar de matinada. La Universitat de Michigan va publicar en el seu web a les 01.05 hora local que el sospitós havia estat localitzat mort.

El president interí de l’Hospital Sparrow, Denny Martin, ha apuntat avui davant els mitjans que les cinc persones ferides segueixen en estat crític.

La universitat de Michigan és una de les més grans dels Estats Units, amb més de 50.000 estudiants. Aquest centre ha suspès totes les seves activitats durant 48 hores, incloses les classes virtuals, ha demanat als seus alumnes que no s’acostin al campus i ha posat a la disposició dels qui el necessitin ajuda psicològica.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia