Successos

Una altra festa il·legal, a Torà

La ’rave’ se suma a la que des de divendres hi ha en marxa a Sarral

Una nova festa il·legal congrega centenars de persones en uns terrenys d’una masia de Torà. La ’rave’ al municipi segarrenc se suma a la que des de divendres hi ha en marxa en una zona boscosa de Sarral, a uns 50 quilòmetres de distància. En ambdós casos, la festa va començar divendres al vespre i aquest diumenge encara dura. A Torà s’hi congreguen entre 400 i 500 persones i que els Mossos d’Esquadra han habilitat un dispositiu per evitar que se n’incorporin més. És un dispositiu similar al de Sarral, on s’han detingut dues persones.

L’alcalde de Torà, Magí Coscollola, ha explicat a l’Agència Catalana de Notícies (ACN) que és la tercera vegada que es troben una festa al camp d’aquestes característiques i que no volen que es repeteixi. Per això, estudien mesures com “tallar el camí perquè no puguin accedir-hi”. Les dues altres ’rave’ van tenir lloc al mateix espai fa uns dos mesos.

Coscollola creu que ha contribuït a atreure aquestes aglomeracions que el passat setembre van arranjar el camí d’accés seguint criteris de gestió forestal sostenible, que obliguen a una amplada de quatre metres de via, la qual cosa facilita l’accés de vehicles. Segons ha dit, el dispositiu dels Mossos és en marxa des de divendres i es limita a vigilar l’accés i a controlar la tinença de drogues.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia