Successos

Mor una dona al metro en quedar-li el peu encallat entre l’andana i un comboi

El tràgic accident es va produir dijous a la nit a l’estació de Gorg de la Línia 2

El metro de la Línia 2 de Barcelona va viure ahir, dijous, a la nit una tragèdia. Una dona de 38 anys va morir atropellada quan va quedar atrapada entre l’andana i un dels combois a la parada de Gorg. La dona va intentar entrar al vagó però, per raons que encara no s’han aclarit, el peu li va quedar encallat en l’espai entre el tren i l’andana. El conductor del metro no es va adonar de l’incident i va arrencar el tren. Fonts de l’Ajuntament de Badalona han informat avui, i així ho ha confirmat l’ACN, que fins al lloc de l’accident es van desplaçar dues unitats dels bombers, del servei d’emergències mètiques (SEM) i de la Guàrdia Urbana, sense que es pogués fer res per salvar la vida de la dona.

Els Mossos d’Esquadra investiguen el fet com a accidental i estan revisant les imatges de les càmeres de seguretat alhora que prenen declaració als testimonis del tràgic succés.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia