Successos

Accident mortal a la C-35, a Fogars de la Selva

El conductor d’una moto ha perdut la vida en un xoc frontal amb un turisme

Es tracta de la 21a víctima mortal enaccident de trànsit aquest 2023

El conductor d’una moto a ha mort aquest dissabte en un accident de trànsit a la C-35 al terme de Fogars de la Selva, a conseqüència d’un xoc frontal amb un turisme. L'home, de 38 anys, era veí de Llinars de Vallès.

Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís de la topada a les dues del migdia. Per causes que s’estan investigant, hi ha hagut un xoc frontal entre una motocicleta i un turisme, que ha provocat la mort del conductor del vehicle de dues rodes. L’accident ha obligat a tallar la via en els dos sentits de la marxa. Amb aquesta, ja són 21 les persones que han perdut la vida en accident de trànsit a les carreteres catalanes durant el 2023.

A la zona de l’accident s’hi han desplaçat quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i l’helicòpter medicalitzat i una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia