Successos

Estabilitzat l'incendi que ha obligat a evacuar una vintena de persones a Cubelles

El foc ha cremat vegetació a la zona del Corral d'en Cona

Els Bombers hi treballen amb una vintena de dotacions

Una vintena de persones han estat desallotjades aquest dissabte per l'incendi que aquesta tarda ha cremat vegetació a Cubelles (Garraf). 

El foc s'ha declarat cap a dos quarts de set del vespre a la zona de la urbanització Corral d'en Cona, situada per damunt de l'autopista C-32.. Els Bombers hi han enviat nou dotacions i han aconseguit estabilitzar-lo a les nou de la nit.

També s'hi han desplaçat efectius dels Mossos, que han tallat algunes vies al trànsit per facilitar la circulació dels Bombers. La Policia Local hi ha destinat quatre dotacions.

A més dels veïns desallotjats, han estat confinats a casa els veïns més propers a la zona de l'incendi.  L'alcaldessa de Cubelles, Rosa Montserrat Fonoll, ha explicat que aquests confinaments s'han fet per seguretat davant del fum però no hi ha risc que hi arribin les flames. 

Pel que fa a les persones evacuades, ha indicat que han anat "a casa d'amics i familiars" i no s'esperen més desallotjaments.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia