Successos

Enxampen una plantació de marihuana a Calonge

Situada a la urbanització Vescomtat de Cabanyes, contenia 852 plantes que cuidaven dos homes als quals els Mossos han detingut

Els Mossos d’Esquadra han desmantellat un cultiu amb 852 plantes de marihuana en una casa ocupada de la urbanització Vescomtat de Cabanyes, a Calonge, i han detingut dos homes, de 25 i 36 anys, considerats els responsables de la plantació, per un suposat delicte contra la salut pública, un d’ocupació i un de defraudació de fluid elèctric perquè tenien la llum punxada.

Els agents -informa l’ACN- van tenir coneixement al febrer de l’existència d’un cultiu en una casa d’una sola planta amb jardí. La finca tenia una nau propera aïllada i independent així com amb una piscina abandonada plena d’aigua de la qual en sortia una mànega dirigida fins a la nau.

La companyia elèctrica els va confirmar que l’escomesa de llum estaca connectada fraudulentament i dissabte passat els Mossos van i registrar la finca. En entrar-hi els agents, dos homes van fugir corrents, però l’ampli dispositiu policial va permetre detenir-los poc després, dins el jardí d’una casa veïna.

Després de passar a disposició judicial, els detinguts (que no tenen antecedents) van quedar en llibertat amb càrrecs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia