Successos

La víctima del crim de Roses, atacada per l’esquena i sense capacitat de defensa

La víctima del crim de Roses va ser atacada per l’esquena, segons els forenses. Per tant, no va tenir la capacitat de defensar-se, tal com cita l’ACN. 

El crim va ser realitzat per dos homes que vivien a la mateixa urbanització que la víctima. Els perits, que van haver de declarar al judici que s'està realitzant a l’Audiència de Girona, van dictaminar que els atacants, provablament, van atacar a la víctima amb un ganivet a la zona de l'abdomen. Aleshores, van seguir amb l’agressió utilitzant un matxet contra el crani, on hi van trobar diferents tipus de lesions que causarien la pèrdua de la vida. Alhora, la declaració dels agents de la policia científica dels Mossos destacava que van trobar marques d’un dels presumtes agressors dins dels objectes que envoltaven el cos. 

El fiscal, Enrique Barata, ha sol·licitat 27 anys i mig de presó i multes de 3.600 euros per l'acusat de delictes d'assessinat amb agreujant de reincidència, de violació de domicili, atemptat a un agent de l'autoritat i lesions lleus. D'altra banda, l'altre acusat afronta 22 anys de presó i multa de 2.700 euros per assassinat i violació de domicili. L'acusació referent a la família sol·licita elevar a 30 anys les penes de presó, i l'expulsió del país dels dos acusats durant deu anys, ja que són de procedència marroquina. 

Per contra, la defensa dels acusats nega que els dos processats siguin els autors de l'homicidi, argumentant que no sabien que la casa on vivien era ocupada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia