Punt divers

La Cooperativa de l'Aldea aposta per la diversificació oferint el màxim ventall de productes d'horta i fruites a l'engròs

TERRES DE L'EBRE

Un cop acabades les obres de climatització de les instal•lacions, la Cooperativa de l'Aldea, Agrícola Catalana l'Aldea, ha decidit donar un pas més i diversificar al màxim la sortida que dóna als seus productes. A més de la cartera de clients europeus, on marxa el 90% de la producció de la Cooperativa, l'any passat es va obrir una agrobotiga per vendre al detall. A partir d'aquesta setmana, i gràcies a la millora de les instal•lacions que permeten no trencar el cicle de fred dels productes, s'ha obert un nou servei destinat als majoristes i restauradors. En aquest petit mercat, a més d'oferir productes propis d'horta, també es poden trobar cítrics, fruita dolça, i fins a una varietat d'una seixantena de productes hortofructícoles de temporada.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.