Punt divers

Els restauradors d'Alp finalitzen la mostra gastronòmica amb un curs de tast de vi i un homenatge a Eudald Vila

COMARQUES GIRONINES

El sector de la restauració i hostaleria d'Alp ha finalitzat la mostra gastronòmica d'enguany amb un curs de tast de vi i un homenatge al cuiner difunt Eudald Vila, en record al pioner en l'organització de la mostra. El maridatge de vins ha anat a càrrec del sommelier Martí Panisello que ha explicat els principis més bàsics del servei i la el tast de vi, i del maridatge que es pot fer amb cada menjar. Al voltant de 30 professionals de la restauració ha assistit al curs que ha consistit en explicar les tècniques de degustació i classificació de vins. D'altra banda, l'alcalde d'Alp, Cosme Ruaix, i l'equip de govern del municipi han ofert una placa al fill d'Eudald Vila en reconeixement a la tasca en favor de la promoció del turisme i la gastronomia cerdanes i com iniciador de la mostra gastronòmica.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.