Punt divers

El nou viver de celleristes de la Conca produirà enguany 35.000 ampolles, pendent d'enllestir la restauració integral de l'edifici

CAMP DE TARRAGONA

El viver de celleristes de la Conca de Barberà ha obert portes aquest dijous al migdia, en un acte inaugural presidit pel secretari general del Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural (DAR), Xavier Castella. L'antic celler de Barberà de la Conca, el més antic de Catalunya i l'estat espanyol, acull sis joves emprenedors que enguany ja produiran 35.000 ampolles -entre 3.000 i 6.000 per viverista-. Castella ha qualificat el viver com un 'cas digne d'escola de negoci', perquè combina 'la tradició de la comarca' -un edifici històric-, amb 'la innovació més pura' -un viver d'empreses-. De moment, però, només s'han restaurat uns 400 metres quadrats, el que representa una tercera part de l'edifici. La comarca confia rebre un nou ajut del DAR per poder executar la segona fase de la restauració.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.