Punt divers

El paté de gírgoles, la nova delícia de l'Aranyonet de la Pobla de Lillet

CATALUNYA CENTRAL

L'empresa fami­liar l'Ara­nyo­net de la Pobla de Lillet porta 18 anys d'acti­vi­tat i durant aquest període de temps s'ha ben gua­nyat els cli­ents i el públic en gene­ral. Amb una gamma de 25 pro­duc­tes dife­rents, prin­ci­pal­ment mel­me­la­des, patés i sal­ses, entre altres espe­ci­a­li­tats, des de fa uns mesos ha ini­ciat la comer­ci­a­lit­zació del paté de gírgo­les, que ha entrat amb força en el mer­cat. El matri­moni Casals-Rot­llant va començar el negoci mig en broma i ara tenen un pro­ducció com­pleta d'espe­ci­a­li­tats per la qual neces­si­ten més de 7.000 qui­los de matèria pri­mera. Per pre­pa­rar el paté de gírgo­les com­pren els bolets a pro­duc­tors de la comarca del Ber­guedà.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.