Successos

Detingut per robar dos ordinadors i una bossa a dues cafeteries

Les càmeres dels establiments i la geolocalització d’un portàtil van facilitar la detenció de l’home

Els Mossos d’Esquadra van detenir dimecres a Reus un home que, amb pocs minuts de diferència, va robar al descuit una bossa amb dos ordinadors i una bossa de mà a clients de dues cafeteries de Reus. La gravació amb les càmeres de seguretat dels establiments i la geolocalització d’un dels portàtils van facilitar la identificació i detenció del lladre.

El primer furt es va produir cap a les 16.10 hores en una cafeteria de la plaça Llibertat, quan el delinqüent va aprofitar una distracció de la víctima i es va endur una bossa on hi havia dos ordinadors i altres aparells electrònics. Poc després, mentre els agents revisaven les càmeres de seguretat de l’establiment que havien registrat el furt, es va produir un altre de característiques similars a una altra cafeteria, a la plaça Mercadal, d’on el lladre es va emportar una bossa de mà amb un moneder. La descripció de l’autor i les imatges de les càmeres van confirmar que es tractava de la mateixa persona.

Unes hores després, cap a les 18.10 hores, la geolocalització d’un dels ordinadors robats va permetre als Mossos ubicar el lladre, que caminava per un carrer del barri del Carme i que duia a sobre els portàtils, uns auriculars sense fil i la bossa robada. Agents de paisà el van detenir i van tornar a les víctimes els articles robats. L’endemà, van posar el detingut a disposició del jutjat de guàrdia de Reus.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.