Successos

Mor un motorista en un accident de trànsit a la C-51

Es tracta de la segona víctima mortal a la carretera de la jornada

Un motorista ha mort en un accident aquest migdia a la C-51 al municipi de Rodonyà, a l’Alt Camp. Segons ha informat el Servei Català de Trànsit, l’avís s’ha rebut a les 13.50 hores per un sinistre al quilòmetre 17,9 de la C-51, entre les urbanitzacions Pineda de Santa Cristina i la Font d’en Talló. Al lloc de l’accident s’han desplaçat tres patrulles dels Mossos d’Esquadra, dues dotacions de Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies i l’helicòpter del Sistema d’Emergències Mèdiques. Com a conseqüència de l’accident hi ha hagut restriccions en aquesta via, ja que ha calgut donar pas alternatiu als vehicles.

Aquest motorista ha estat la segona víctima mortal del dia en un accident de trànsit. Aquest matí ha mort el conductor d’una furgoneta a la B-23, al seu pas per Sant Joan Despí, quan ha estat encalçat per un cotxe. Ja són 96 les persones que han perdut la vida d’enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya, 36 de les quals motoristes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia