Successos

Detenen dos homes per receptació de material sostret en un polígon

Agents dels Mossos d’Esquadra van detenir el 15 de setembre a Figueres dos homes, de 26 i 45 anys, com a presumptes autors d’un delicte de receptació, segons informen els Mossos. Els fets van ocórrer el mateix dia 15, cap a la una del migdia, quan patrulles de la comissaria de Figueres estaven duent a terme un dispositiu de vigilància destinat a combatre furts i robatoris a la zona del polígon industrial Recinte Firal de la ciutat.

Concretament, una patrulla no uniformada va localitzar unes persones que estaven carregant, en dues furgonetes, objectes que treien de dins d’un habitatge. Quan els homes van acabar de carregar van marxar del lloc per direccions oposades. Tot i això, els mossos els van aturar en uns carrers propers. A l’interior dels vehicles transportaven aparentment ferralla, però, amagat a sota, van localitzar 14 motors compressors d’aire condicionat de petites dimensions, 20 motors de compressors d’aire condicionat de grans dimensions, 41 plaques de matrícula algunes d’elles trencades, gran quantitat de ferralla, cable de coure i 7 bateries de vehicle.

Davant aquesta troballa, els agents van intervenir tot el material per fer comprovacions i determinar la seva procedència. Posteriorment, es va poder esbrinar que les plaques de matrícula havien estat sostretes durant un robatori perpetrat en una planxisteria de Figueres comès el 12 de setembre. A hores d’ara la investigació continua oberta per tal d’esbrinar si les peces d’aparells d’aire condicionat podien provenir d’altres robatoris així com l’autoria material d’aquests fets. Els detinguts, un d’ells amb antecedents, van passar el 17 de setembre a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Figueres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia