Successos

Detingut per punxar rodes a un centenar de vehicles a Barberà del Vallès

L’home, de 58 anys, va ser enxampat de matinada amb un ganivet de cuina

Els Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Barberà del Vallès van detenir la matinada de diumenge un home de 58 anys acusat d’haver punxat almenys un centenar de rodes a vehicles aparcats a diversos carrers de la població del Vallès Occidental. La intervenció es va poder fer gràcies a la col·laboració ciutadana, ja que diversos veïns de les zones afectades van detectar el brètol i van avisar els cossos de seguretat dels actes vandàlics que estava fent.

Poc després d’activar la cerca de l’homes sospitós, una patrulla dels Mossos va localitzar el presumpte autor de les punxades a la plaça de Can Llobet, mentre intentava escapar-se de la pressió policial. Després d’identificar-lo, van comprovar que en una butxaca de la dessuadora que duia posada amagava un ganivet de cuina amb el què, presumptament, havia comès els desperfectes. Arran d’aquest fet, tant els Mossos com la Policia Local van fer una observació pels carrers pròxims al lloc de la detenció i dels avisos i van localitzar fins a 100 vehicles amb alguna de les rodes punxades, segons confirma el consistori.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia