Successos

clima

Les pluges torrencials arrasen els camps de refugiats sahrauís a Tindouf

Les intenses precipitacions caigudes en els darrers dies, i especialment les caigudes diumenge, han causat estralls en el campament de refugiats sahrauís de Djala, a uns 170 quilòmetres de la ciutat algeriana de Tindouf, va informar la Mitja Lluna Roja Sahrauí en un comunicat publicat dilluns al vespre i recollit per Efe.

Les grans riuades d’aigua han negat tendes de campanya i provocat l’enfonsament d’algunes de les infraestructures construïdes amb blocs de terra crua en el citat campament, el més llunyà dels cinc establerts al desert algerià el 1975, prop de la ciutat de Tindouf, i és el més poblat de tota l’àrea que acull uns 170.000 refugiats del Sàhara Occidental.

Els últims aiguats, informa l’agència Efe, que van arrasar aquests campaments van ser el 2015 i van deixar unes 25.000 persones sense casa, segons l’Agència de l’ONU per als Refugiats (Acnur).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia