Successos

Recuperen instruments sostrets a una escola per valor de 8.000 euros

Una botiga de compravenda de material musical va alertar els Mossos en haver conegut els furts per les xarxes socials

Els Mossos d’Esquadra han recuperat instruments sostrets per valor de 8.000 euros a l’Escola Municipal de Música d’Olesa de Montserrat i han denunciat penalment el presumpte lladre, a qui van localitzar quan pretenia vendre el material a una botiga a Barcelona. Els Mossos van tenir coneixement dels furts el passat juliol, quan responsables de l’escola municipal van alertar de la desaparició d’instruments. La sostracció es va produir sense haver forçat cap accés i mentre l’escola estava oberta, pel que la investigació es va centrar en les persones que tenien claus. Donat que aquests instruments es venen en entorns molt concrets, la policia va fixar les indagacions en portals de compra i venda i en botiges especialitzades de Barcelona.

Així, els investigadors van saber que l 19 de juliol d’enguany un home havia ofert a una botiga de compravenda de la capital un lot format per un saxo i 16 ukeleles. L’home explicava que era treballador d’una entitat bancària i que es dedicava a buidar pisos. La difusió per xarxes socials que l’escola havia fet dels furts va permetre saber a la botiga l’origen del material, i l’establiment va alertar als Mossos, que va tornar els instruments a l’escola. En el moment del tancament de les diligències policials el presumpte autor dels furts es trobava ingressat en presó provisional per una altra causa penal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia