Successos

Una operació policial acaba amb set expedients d’expulsió

Un ampli desplegament d’agents de Mossos d’Esquadra, de Policia Nacional i de la Policia Local de la Bisbal d’Empordà ha portat a terme un dispositiu aquest matí per detectar possibles delictes d’usurpació de domicilis. En concret, han revisat setze domicilis repartits per tota la població, amb l’objectiu de detectar possibles ocupacions. També ha servit per verificar la identitat dels ocupants, comprovar la seva situació administrativa i detectar possibles irregularitats. Durant la intervenció policial, d’entre les persones que vivien irregularment als immobles, els agents de Policia Nacional ha citat a set persones per iniciar l’expedient d’expulsió en aplicació de la llei d’estrangeria. També s’han detectat sis actes d’usurpació de domicili i s’han identificat un total de catorze persones en els setze domicilis comprovats.

Aquesta actuació s’emmarca dins els protocols de col·laboració entre els Mossos d’Esquadra de l’Àrea Bàsica de Policia de la Bisbal i la Policia Local de la població, cossos que estan executant diferents actuacions contra les ocupacions delinqüencials a la capital del Baix Empordà els darrers mesos. En aquesta ocasió, s’ha comptat amb la col·laboració de la Policia Nacional, competent en matèria d’estrangeria. El regidor de Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament de la Bisbal, Xavier Dilmé, recorda que ja va anunciar en assumir el càrrec que l’Ajuntament no “miraria cap a una altra banda” en el tema de les ocupacions delinqüencials. “Estem lluitant contra les màfies organitzades que lloguen pisos ocupats que després dediquen a activitats delictives i creen molèsties als veïns”, ha assegurat Dilmé. Finalment, el regidor assevera que, a partir d’aquí, “la justícia també ha de fer la seva feina”. Finalment, el regidor valora molt positivament l’actuació d’avui i afirma que s’anirà repetint en el futur, juntament amb altres mesures, com la imminent creació de l’Oficina Antiocupacions de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia