Successos

Busquen un motorista per una mort en una discussió de trànsit

El conductor d’un cotxe ha traspassat després de dies hospitalitzat per un cop fort al cap

Els Mossos d’Esquadra busquen un motorista que el 14 de setembre va mantenir una discussió a Terrassa amb el conductor d’un cotxe, a qui va empènyer i tirar a terra. Els fets van passar un dissabte a la tarda a l’avinguda del Vallès i el conductor del turisme, de resultes de la caiguda, va rebre un fort traumatisme al cap, motiu pel qual va haver de ser ingressat en estat greu a l’hospital, on ha acabat morint dies després.

Fonts properes al cas han explicat a l’agència Efe que els Mossos estan pendents de conèixer el resultat de l’autòpsia que es practicarà al cadàver de la víctima per acabar de certificar si l’home ha mort a conseqüència del cop o bé ja tenia patologies prèvies, cosa que determinarà si hi ha hagut o no un delicte d’homicidi.

Els Mossos volen aclarir el motiu i les circumstàncies de la discussió, i també confirmar si els dos implicats ja havien mantingut una baralla abans de pujar als seus vehicles. És per això que busquen el motorista, que va fugir després de la discussió, però les imatges de què disposen fins ara no permeten conèixer la matrícula del vehicle ni la identitat del pilot.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia