Successos

Detenen un home a Lloret per participar en una estafa de compravenda de vehicles

Agents de la Policia Nacional han detingut a Lloret de Mar un home que havia participat suposadament en un diverses estafes fetes en la compravenda de vehicles. El detingut que feia funcions de mula hauria cedit el seu compte bancari per al cobrament d’estafes.

Els delinqüents havien publicat anuncis a llocs web de compravenda de vehicles, oferint cotxes que en realitat no existeixen. Prèviament es guanyaven la confiança de les víctimes a través de converses per missatgeria web, oferint els vehicles a un preu sensiblement inferior al del mercat. Després demanaven a la víctima la totalitat del preu per transferència bancària amb l’argúcia de la pressa del titular per la venda i que existien multitud d’ofertes.

El detingut pels agents de Lloret de Mar va cedir el seu compte bancari a l’organització criminal amb fins il·lícits, rebent quantitats de diners procedents de diverses estafes, traient una rendibilitat econòmica a canvi. En argot policial es refereixen als titulars d’aquest comptes com a “mules”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.