Successos

Detenen dues persones que portaven 3,7 kg de cocaïna al maleter del cotxe

La Policia Local de Caldes de Malavella va detenir ahir dues persones que transportaven 3,7 quilos de cocaïna al maleter del seu cotxe. Els fets van passar a la urbanització Malavella Park, on una patrulla local va seguir un vehicle sospitós que circulava per l’avinguda de Caldes. Els agents el van aturar a l’entrada de la urbanització i van parlar amb el conductor i el seu acompanyant. Tot seguit, van escorcollar el vehicle amb una gossa ensinistrada de la unitat canina, que va detectar uns paquets amb possibles substàncies estupefaents amagats en una motxilla del maleter. Els agents van comprovar que es tractava de cocaïna i van procedir a la detenció dels dos individus per un presumpte delicte contra la salut pública. Els dos homes van ser informats dels seus drets i van ser portats a la comissaria.

Segons l’atestat de la policia, els agents van fer el pesatge dels paquets trobats en una farmàcia de Cassà de la Selva i van determinar que, en total, portaven 3,71 kg. La substància va ser traslladada amb la corresponent cadena de custòdia a la comissaria.

Segons el cap de la policia de Caldes, Xavi Muñoz, l’operació demostra la “capacitat i eficiència del nostre equip en detectar i actuar davant del tràfic de drogues i de la importància de la col·laboració de la unitat canina”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.