Successos

Els Mossos frustren el robatori de dues motos d’aigua valorades en 64.000 euros

Els Mossos d’Esquadra van frustrar el robatori de dues motos d’aigua amarrades a Roses i valorades en 64.000 euros i van detenir els dos presumptes lladres. Els fets van passar la matinada del 19 de setembre, quan els agents van rebre l’avís de la sostracció de les dues motos d’aigua. El dispositiu de localització d’una de les motos l’havia situada a Castelló d’Empúries, pels voltants de la platja de la Rubina.

Diverses patrulles es van adreçar al lloc, i mentre una d’elles circulava per la C-260 direcció Figueres van localitzar un turisme amb un remolc amb dues motos d’aigua. Al seu costat hi havia un altre cotxe amb un home a peu de carretera que els pretenia barrar el pas. Els mossos van verificar que es tractava del propietari d’una de les motos que pel seu compte havia localitzat els presumptes autors i intentava que no li robessin.

Paral·lelament una altra patrulla, que també feia recerca per la zona, va localitzar un conductor amb un altre vehicle que tenia les rodes punxades amb una moto d’aigua carregada també a dalt d’un remolc.

Els agents van comprovar que dues de les motos havien estat sostretes quan estaven amarrades a la plataforma d’una empresa nàutica de la localitat de Roses. Els dos homes, de 37 i 39 anys, van quedar detinguts per un delicte de furt de vehicle.

Els agents els van intervenir les tres motos d’aigua, dues d’elles sostretes i transportades en dos remolcs diferents, mentre que respecte la tercera s’estan fent gestions per esbrinar la seva titularitat. També van localitzar tres parells de guants, tres tornavisos, un martell, una radial elèctrica, dues alicates i dos becs de lloro.

Els detinguts, amb antecedents, van passar el 20 de setembre a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia