Successos

Detenen a Platja d’Aro l’autor de quatre robatoris amb força en habitatges

Agents de Mossos de la comissaria de Sant Feliu de Guíxols, amb la col·laboració de la Policia Local de Platja d’Aro, van detenir el dia 2 d’octubre , en aquest municipi, un home de 40 anys, com a presumpte autor de quatre robatoris amb força a interior de domicili.

El primer robatori va tenir lloc el dia 18 de setembre a Platja d’Aro i els altres tres, entre el 25 i el 26 de setembre a la mateixa població i en habitatges situats en el mateix edifici i destinats a segona residència.

Els mossos van obrir una investigació i gràcies a les indagacions fetes, els indicis recollits i la col·laboració ciutadana, van identificar a l’autor que van detenir la tarda del dia 2 d’octubre. L’arrestat, amb antecedents, va passar l’endemà a disposició judicial , davant els jutjats en funcions de guàrdia de Sant Feliu de Guíxols.

Sota el llit

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Sant Feliu de Guíxols, van detenir uns dies abans un home de 18 anys, com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força.

La matinada del dia 30 de setembre, pels volts de les 5 hores, la policia va rebre l’avís de que es podria estar cometent un robatori en un apartament de la població de Platja d’Aro. Un ciutadà va sentir soroll de trencadisses de vidres i per això va avisar a la policia.

En arribar, els mossos van comprovar que el lladre havia escalat fins el balcó i havia accedit a l’interior trencant un vidre de la porta. Una vegada dins van sorprendre, amagat sota un llit. Aquesta persona portava un passamuntanyes posat, un parell de guants i tenia varies eines al seu voltant, concretament una clau anglesa, unes alicates i tres tornavisos. Davant aquestes evidències els mossos el van detenir. El detingut, va passat el dia 2 d’octubre a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Sant Feliu de Guíxols.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.