Successos

Una conductora borratxa atropella mortalment un jove de Mollet

Un jove de Mollet de 23 anys ha mort en ser atropellat aquesta matinada per un vehicle a la carretera C-59 dins el terme municipal de Caldes de Montbui. El turisme el conduïa una dona, que ha donat positiu a la prova d’alcoholèmia, i també s’ha endut per davant una segona persona, que ha resultat ferida.

Segons fonts del Servei Català de Trànsit, el succés ha passat cap a les quatre de la matinada , quan el cotxe ha impactat contra un grup de persones que anaven caminant per aquesta carretera del Vallès Oriental. A conseqüència de l’impacte ha mort el jove P.M.G., de 23 anys i veí de Mollet del Vallès, mentre que l’altra persona afectada ha estat traslladada a l’hospital de Mollet en estat menys greu.

Pel que fa a la conductora, en donar positiu a la prova d’alcoholèmia ha estat detinguda pels Mossos.

Amb la d’aquesta nit són 102 les persones que han mort en accidents de trànsit a les carreteres interurbanes de Catalunya des de començament d’any, sis de les quals eren vianants.

L’accident ha obligat a mobilitzar quatre patrulles dels Mossos, dues dotacions dels Bombers i tres unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia