Successos

Eviten l’ocupació irregular d’un pis amb l’objectiu de vendre’n les claus

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Girona van detenir el 13 d’octubre a Girona un home que intentava ocupar il·legalment un immoble amb l’objectiu de vendre’n les claus a canvi de diners. Els fets van tenir lloc a mig matí del mateix diumenge 13 d’octubre, quan els Mossos van rebre que s’estava forçant la porta d’un pis del carrer Oviedo per ocupar-lo.

En arribar al lloc els agents van veure quatre homes que sortien de l’edifici i els van identificar. Un d’ells portava una bossa amb roba, un pany, dos bombins i un trepant de bateria, objectes presumptament utilitzats per accedir a l’habitatge i canviar el pany. Al voltants del carrer van identificar un cinquè home que també hauria estat a l’interior forçant la porta. Fetes les comprovacions a la porta del tercer pis els agents van veure com estava desencaixada del marc i la fusta de la porta estava parcialment trencada sense ningú a dins.

Poques hores després la dotació va rebre un nou avís d’intent d’ocupació al mateix pis. En arribar al bloc va veure com un dels identificats anteriorment estava manipulant el portal d’accés i com un grup d’homes, un total de sis, havien entrat per la força a l’interior del pis i l’havien ocupat. La porta estava completament trencada i per evitar que ningú entrés havien col·locat mobles per barrar-la.

A través de la mediació de la Unitat de Seguretat Ciutadana, amb suport d’efectius d’ordre públic de l’Àrea Regional de Recursos Operatius de Girona, van aconseguir que retiressin la porta malmesa i els mobles, i marxessin del pis.

Al detingut, de 29 anys, se li imputa un delicte d’ocupació d’immobles, un delicte de danys i un delicte de resistència i desobediència als agents de l’autoritat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia