Successos

Successos

Detinguts quatre homes per robar taxistes amb la tècnica del matalléo

Els Mossos els acusen de tres delictes de robatori amb violència i intimidació a Reus

Els Mossos d’Esquadra, conjuntament amb la Guàrdia Urbana de Reus, han detingut quatre homes, d’entre 26 i 40 anys, com a presumptes autors de tres delictes de robatori amb violència i intimidació a la capital del Baix Camp. Els detinguts usaven la tècnica del matalleó per robar els taxistes de matinada. Amb aquest mètode s’escanya la víctima pel darrere per fer-li perdre el coneixement. Els detinguts, amb nombrosos antecedents policials, aprofitaven, llavors, per robar els conductors. Segons la policia catalana, els tres casos tenen en comú les víctimes, el modus operandi i la franja horària. Les detencions s’han produït aquest dimarts i dimecres. Es preveu que passin a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Reus en les pròximes hores.

El primer robatori es va produir el 2 de juliol al barri de Mas Pellicer. Van tornar a actuar el 3 d’octubre i el dia 12 del mateix mes. En els tres casos, el taxista els recollia i un cop arribaven al destí, li prenien els diners.

Les investigacions policials han permès identificar els quatre detinguts. Un d’ells és el principal autor dels fets perquè era qui s’asseia sempre darrere dels taxistes per escanyar-los. La resta d’implicats van alternar les tasques de trucar per telèfon per demanar el servei, d’immobilitzar i colpejar la víctima per tal de sostraure-li els diners i objectes de valor.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia