Successos

Els Mossos frustren una venda de més de 50 quilos d’haixix

Sis persones van ser detingudes en una operació a un poligon industrial

Els Mossos d’Esquadra van frustrar dimecres passat la venda de més de 50 quilos d’haixix en un polígon industrial de Granollers. En l’operatiu policial es van detenir sis persones d’entre 31 i 48 anys, es van intervenir quatre vehicles i dos inhibidors de senyal GPS i es van decomissar 90.000 euros en efectiu que suposadament havien pagat els compradors per la droga.

L’operació va començar quan, cap a la una del migdia, una patrulla que es trobava al polígon El Ramassar va veure com un home es trobava a l’interior d’un cotxe vigilant i en actitud d’espera a l’alçada del carrer Matagalls. Seguidament, dues persones van sortir d’un restaurant proper i van deixar una bossa al seient del copilot d’un tot terreny estacionat a la zona. En aquell mateix moment, i en un establiment comercial proper, els conductors de dos vehicles que es trobaven aparcats van intercanviar dues bosses de grans dimensions. Arran d’aquestes accions simultànies, els agents van aturar els quatre vehicles i les sis persones implicades. En comprovar l’interior de les bosses, van trobar 90.000 euros a bossa que els dos homes havien deixat al seient del copilot del tot terreny. A les altres dues bosses, que s’havien intercanviat a l’exterior de l’establiment comercial, hi van trobar peces d’haixix amb un pes total de més de 54 quilos.

Les sis persones van quedar detingudes com a presumptes autores d’un delicte de tràfic de drogues i van passar a disposició judicial divendres al jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Granollers.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia