Successos

Desmantellen una plantació amb més de 1.500 plantes de marihuana

Els Mossos d’Esquadra han desmantellat un cultiu de marihuana d’una zona boscosa de Maçanet de Cabrenys. En concret, els agents han intervingut 62 quilos de droga llesta per vendre, a més de 1.000 plantes en procés d’assecament i 507 més que estaven florint. L’actuació es va fer el passat 19 d’octubre i va comportar també la detenció d’un home de 31 anys que feia les tasques de vigilància, a més de les de jardiner per tal de fer créixer la droga. Els agents d’Investigació dels Mossos de Figueres van tenir coneixement del cultiu i es va preparar un operatiu que va incloure policies de la comissaria de Figueres i d’altres de Seguretat Ciutadana de la comissaria de la Jonquera.

Quan van arribar al lloc dels fets, els Mossos es van trobar una plantació extensa i que tenia una part de recol·lecció amb plantes que ja estaven tallades i preparades en assecadors. També hi havia un espai per envasar al buit els cabdells a punt per vendre i una altra zona pel cultiu de plantes. A banda de les 1.500 plantes i els 62 quilos de cabdells, es van trobar més de 15.200 branques amb cabdells.

El cost de la droga intervinguda s’enfila als 616.000 euros, segons l’Oficina Central Nacional d’Estupefaents del Ministeri de l’Interior. L’arrestat, que té diversos antecedents, ha passat a disposició del jutjat de guàrdia de Figueres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.