Successos

Successos

Tres detinguts en plantacions de marihuana a Sarral i Aiguamúrcia

Els Mossos d’Esquadra han detingut tres homes en el desmantellament de dues plantacions de marihuana a l’interior d’un magatzem a Sarral, a la Conca de Barberà, i en una zona boscosa de difícil accés a Aiguamúrcia, a l’Alt Camp, un gran cultiu de 5.200 plantes.

La policia ha informat aquest diumenge que les dues operacions es van dur a terme dimecres i dijous i que els tres detinguts, de 21, 25 i 41 anys, van passar divendres a disposició judicial, un d’ells al Vendrell i els altres dos a Valls.

La primera de les plantacions desmantellades es trobava en un magatzem de l’avinguda d’Anguera de Sarral, on els agents van trobar 370 plantes amb un pes de 85 quilos i un valor superior als 150.000 euros. El magatzem estava tancat amb portes metàl·liques i formava part d’una edificació en procés de construcció. Els Mossos van detenir com a presumptes responsables del cultiu dos homes que acumulen tretze antecedents policials.

La segona operació es va dur a terme en una zona boscosa d’Aiguamúrcia, on es van trobar 5.200 plantes i 91 quilos de cabdells, i va comptar amb la col·laboració del cos d’Agents Rurals. Es tractava d’una plantació de grans dimensions, amb plantes de fins a 1,80 metres d’alçada, situada en uns bancals.

Amb l’ajuda dels Agents Rurals, els Mossos van sortir des del Coll de Santa Agnès i de l’Arboçar, a prop de l’ermita de Santa Agnès, i van arribar a la plantació a través d’un corriol. Allà mateix van detenir l’home que s’encarregava de la vigilància de la plantació, que hi vivia en una tenda de campanya, amb roba i prou aliments per pernoctar-hi.

Moltes de les plantes havien estat ja arrencades i es trobaven en un assecador habilitat al costat, fet amb troncs de fusta i cobert amb una lona, on havien col·locat dues estufes de butà i diversos ventiladors.

La plantació tenia també un grup electrogen i un centrifugador, així com amb un sistema de reg a través d’un tub connectat a una bassa excavada a terra i impermeabilitzada amb plàstic.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia