Punt divers

El Mas de Sant Iscle inicia la verema de la Denominació d'Origen Pla de Bages

CATALUNYA CENTRAL

Un any més, el celler del Mas de Sant Iscle ha estat el pri­mer a vere­mar dels deu que inte­gren la Deno­mi­nació d'Ori­gen Pla de Bages. Aquest celler ha ini­ciat aquest dijous els tre­balls de reco­llida del raïm i ho ha fet amb la vari­e­tat gewürztra­mi­ner. Està pre­vist que la resta de cellers iniciïn la verema a par­tir de la set­mana entrant. Segons el secre­tari de la Deno­mi­nació d'Ori­gen Pla de Bages, Joan Fran­cesc Baltiérrez, aquesta serà una verema infe­rior en quan­ti­tat a l'any pas­sat a causa dels efec­tes de les pedre­ga­des que van afec­tar algu­nes zones de la comarca i de la plaga del míldiu. No obs­tant això, es pre­veu que la qua­li­tat del raïm i del vi que se'n farà sigui bona.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.