Punt divers

Un incendi forestal a Juià provoca retards d'una hora en els trens de la línia de Barcelona a Portbou

COMARQUES GIRONINES

Un incendi forestal en un marge de la via del tren de Juià (Gironès) ha obligat a tallar el trànsit ferroviari des de les set de la tarda fins a un quart de nou del vespre i ha afectat a un total de sis trens de distància mitjana, amb retards d'una hora, en la línia que va de Barcelona a Portbou. Els Bombers de la Generalitat han rebut l'avís a dos quarts de set i hi han enviat dues dotacions. Per causes que encara es desconeixen, l'incendi ha cremat una superfície de 800 metres quadrats de canyes altes i com a conseqüència ha caigut un pal telefònic que ha quedat recolzat a sobre del pal de la catanària del tren, mentre que el cable del pal telefònic ha caigut a sobre de dues catanàries.

Els bombers han avisat als tècnics d'Adif i els operaris de Renfe, per tal que retiressin els pals i el cable telefònic. El foc ha quedat extingit a un quart de vuit del vespre i al cap d'una hora el servei ja estava restablert. Segons ha informat Renfe, l'incendi ha afectat al trànsit ferroviari de sis trens de mitjana distància, amb retards d'una hora de mitjana i amb uns 150 passatgers a cada tren.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.