Punt divers

Governació activa 21 nous centres emissors de TDT a l'Alt Pirineu i Aran

La Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació del Departament de Governació i Administracions Públiques ha activat 21 nous centres emissors de Televisió Digital Terrestre a l'Alt Pirineu i Aran, en el marc del pla Catalunya Connecta. El secretari de Telecomunicacions i Societat de la Informació, Jordi Bosch, ha manifestat que 'desplegar equipaments específics amb capacitat per oferir un servei de TDT de qualitat a punts del territori que presenten deficiències d'aquest servei és bàsic per desenvolupar amb èxit el pla Catalunya Connecta'.

Aquests nous centres donaran cobertura dels serveis disponibles de televisió digital terrestre a 25 municipis de quatre comarques. Els nous centres emissors s'han activat a Alinyà, Alt Àneu, Aransa, Arcavell, Arsèguel, Bescaran, Bonestarre, Castellàs, Collada Pubill, Farga de Moles, Llavorsí, Llimiana, Pic de l'Orri, la Pobla de Segur, Querforadat, Rialp, Senterada, Tavascan, Tost, Unarre i Vilanova de Banat. Catalunya Connecta: TDT El projecte TDT, inclòs en el plaCatalunya Connecta, té l¡objectiu de fer arribar els serveis de Televisió Digital Terrestre a totes les poblacions de més de 50 habitants, tot i que també inclou en la seva planificació els nuclis a partir de 10 habitants al 2010. Així mateix, el Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació està treballant en el pla de comunicació a la ciutadania sobre l'adaptació de la recepció de la TDT. El Departament de Governació i Administracions Públiques, mitjançant la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació, té activat un cercador web que permet, a través de simulacions per ordinador, consultar la cobertura actual de TDT dels municipis i visualitzar-la mitjançant l'Hipermapa de Catalunya.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.