Punt divers

Huguet proposa en la inauguració de la Fira de l'Oli de les Garrigues que l'alta cuina s'uneixi amb l'oli de qualitat

PONENT

La comarca de les Gar­ri­gues ha donat el tret de sor­tida aquest diven­dres a la 12a Fira de l'Oli i 46a Fira de les Gar­ri­gues, a les Bor­ges Blan­ques. El con­se­ller Josep Huguet ha inau­gu­rat la mos­tra, que enguany compta amb un cen­te­nar d'expo­si­tors i espera superar els 60.000 visi­tants. El con­se­ller ha reco­ma­nat a les auto­ri­tats gar­ri­guen­ques que esta­blei­xin un lli­gam entre l'oli i l'alta cuina, i s'ha ofert a aju­dar des del Depar­ta­ment d'Inno­vació, Uni­ver­si­tats i Empresa. 'Igual que els cui­ners reco­ma­nen un bon vi, hau­rien de reco­ma­nar un bon oli, i per això cal acon­se­guir un con­tacte amb l'alta cuina', ha dit. L'oli dels Torms, l'Espluga Calba i Arbeca han estat els gua­nya­dors de la recent tem­po­rada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.