Punt divers

Rescaten en un barranc del riu Matarranya un excursionista desnodrit i amb símptomes d'hipotèrmia

Un helicòpter aragonès ha localitzat aquest dilluns a la tarda un excursionista al barranc de Capatx, a la conca del riu Matarranya, als Ports de Beseit de la Franja de Ponent. L'home, Pedro C. J., de 30 anys i natural de Múrcia, estava desnodrit i presentava símptomes d'hipotèrmia, segons han informat els Bombers de la Generalitat, que també han participat en les tasques de rescat. De fet, ha estat un helicòpter d'aquest cos qui ha traslladat l'excursionista a l'hospital de Móra d'Ebre. Segons informa Aragón Press, el germà de Pedro C. J. en va denunciar la desaparició després de no tenir notícies seves des de dimecres.

El muntanyenc, segons va explicar el seu germà, tenia la intenció de fer una ruta que sortia de Tarragona, passava per zones de Castelló i acabava als Ports de Beseit. Aquest dissabte quatre dotacions i un helicòpter dels Bombers de la Generalitat ja van col·laborar en la recerca de Pedro C. J., però no ha estat fins aquest dilluns que ha estat localitzat i rescatat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.