Punt divers

Crema el menjador d'un habitatge del carrer del Nord de l'Arboç

Un foc ha destruït un menjador d'un habitatge de dues plantes i un aparcament situat al número setze del carrer del Nord de l'Arboç (Baix Penedès). Els fets, segons han explicat fonts dels bombers, han passat poc abans de tres quarts de quatre de la tarda quan s'ha iniciat el foc per causes que no s'han precisat. El foc ha cremat sobretot el sofà del menjador. Dos veïns han començat a treballar per apagar el foc amb extintors fins que han arribat els bombers. Com a mesura preventiva dues persones han estat traslladades a l'Hospital del Vendrell per ser ateses pels efectes del fum.

El foc, que en un principi no ha afectat la resta de l'edifici, ha estat totalment extingit per dues dotacions dels bombers en menys d'una hora. Les dues persones ateses serien un resident en l'edifici sinistrat i un dels dos veïns que ha col·laborat en les primeres tasques d'extinció del foc.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.