Successos

TRÀNSIT

Un veí de Salt mor en un accident a l'eix transversal

Un menor de quatre anys mor i quatre familiars seus queden ferits en un xoc entre dos cotxes a Viladecavalls

Quatre persones han perdut la vida a les carreteres catalanes entre dissabte i diumenge

Un home de 61 anys, veí de Salt, Josep Matas Pijoan, va morir ahir al matí quan el cotxe que conduïa va sortir de la via i es v a estimbar a Rajadell (Bages). La seva dona, que anava al seient de l'acompanyant, Núria Peracaula Costa, de 51 anys, va resultar ferida greu i va ser traslladada a l'hospital Sant Joan de Déu de Manresa.

L'accident va passar uns minuts abans de les 9 del matí. Els dos veïns de Salt circulaven per la C-25, l'eix transversal, i a l'altura del quilòmetre 118 de la carretera, al terme municipal de Rajadell, el cotxe va xocar contra una tanca de protecció, la va trencar i es va estimbar daltabaix d'un marge. Fins al lloc de l'accident hi van anar els serveis sanitaris, que no van poder fer res per salvar el conductor i que es van endur la ferida fins a Manresa, i també els bombers i els Mossos, que es van ocupar de l'atestat per intentar aclarir les causes de l'accident. Els Mossos investigaven la possibilitat que una taca d'oli a la calçada hagués pogut influir en la sortida de via del cotxe.

Nen mort al Vallès

Un nen de quatre anys va morir ahir en un altre accident mortal a Viladecavalls (Vallés Occidental). L'accident va passar a un quart de tres de la tarda quan van xocar frontalment dos cotxes al quilòmetre 26 de la C-58. El nen viatjava en el seient posterior d'un dels cotxes sinistrats, en què anaven quatre persones més, totes de la mateixa família. La resta d'ocupants d'aquest cotxe van resultar ferits de diferent consideració i traslladats a diversos hospitals. A l'altre cotxe implicat hi viatjava només el conductor, que va resultar il·lès.

Encastat a Guils

Dissabte un veí de Bellver de Cerdanya, Llorens Solé Pons, de 69 anys, va morir quan el seu cotxe es va encastar contra una tanca de protecció perimetral a Guils de Cerdanya. El cotxe que conduïa Solé circulava per l'N-260 en direcció a Puigcerdà quan va sortir de la via, pel costat dret, i es va encastar a la tanca. El conductor va morir a l'acte. L'accident va passar a dos quarts de set de la tarda.

El dissabte a la nit encara es va produir un altre accident mortal, a Vilalba Sasserra (Vallès Oriental). L'accident va passar a dos quarts de deu a la C-35 quan van xocar frontalment una furgoneta i un ciclomotor. El conductor del ciclomotor, un home de 38 anys veí de Vallgorguina (Vallès Oriental), va morir a l'acte. El xofer de la furgoneta va resultar il·lès.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.