Successos

trÀnsit

Un matrimoni de Banyoles mort en el xoc a la Jonquera

Nou persones han mort en accident de trànsit a les carreteres catalanes des de divendres fins ahir a la nit

Les comarques gironines s'han emportat la pitjor part de la sinistralitat

Les dues persones que van morir dilluns a la nit en l'accident de trànsit de la Jonquera eren un matrimoni de Banyoles: Jordi Font Vilagran i Núria Clota Clota. Tots dos tenien 58 anys. L'accident va passar a dos quarts de nou del vespre quan el cotxe en què viatjava el matrimoni de Banyoles circulava en sentit sud per l'autopista AP-7. Segons Trànsit, al quilòmetre 0,6 el cotxe va sortir de la via però de seguida es va tornar a incorporar a la calçada, i just en aquell moment el va encalçar un camió que també circulava en sentit sud. L'impacte del camió contra el cotxe va causar la mort dels dos ocupants del turisme, mentre que el xofer del camió, que duia plaques holandeses, va resultar il·lès. L'autopista va quedar tallada en sentit sud durant tres hores.

Amb la mort del matrimoni de Banyoles sumen quatre les persones mortes d'accident a les carreteres gironines entre divendres al matí i dimarts. El divendres al matí un motorista veí de Quart, Pere González Martín, de 53 anys, va morir en sortir de la carretera a Quart mateix.

El divendres a la tarda un veí d'Hostalric, Alfonso Fernández, va morir quan el BMW que conduïa es va encastar contra un arbre a Riudarenes. El noi que l'acompanyava va patir ferides lleus.

Dissabte, un conductor de 69 anys i veí de Bellver, Llorenç Solé, va morir en encastar-se el seu cotxe contra la tanca d'una casa a Guils de Cerdanya. Ahir el Servei Català de Trànsit va eliminar aquest home del còmput de víctimes dels accidents en considerar que havia tingut una afecció cardíaca que va ser el que el va fer xocar.

Diumenge, un veí de Salt de 61 anys, Josep Matas Pijoan, va morir quan el cotxe que conduïa es va estimbar mentre circulava per l'Eix Transversal, al municipi de Rajadell, al Bages. La dona de Matas, Núria Peracaula, de 51 anys, que anava d'acompanyant, va resultar ferida greument i va ser hospitalitzada a Manresa.

A la resta de Catalunya, dissabte hi va haver un accident mortal a Vilalba Sasserra, que va costar la vida al conductor d'un ciclomotor, un home de 38 anys veí de Vallgorguina, que va xocar contra una furgoneta.

El diumenge un xoc entre dos vehicles va acabar amb la mort d'una nena de quatre anys que viatjava amb quatre membres més de la seva família en un cotxe que va xocar frontalment contra un altre a Viladecavalls. I ahir un xoc entre un turisme i un tot terreny va acabar amb la mort del conductor del cotxe, un veí de Terrassa de 68 anys. Els dos ocupants del tot terreny, un home de 48 anys i un noi de 17, van ser hospitalitzats a la Mútua de Terrassa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.