Successos

Assalten un local i roben cinc catanes

Els joves, tres d'ells menors, van robar en un magatzem i dos garatges de Banyoles i una hípica de Porqueres

Els Mossos d'Esquadra han detingut quatre joves, tres dels quals menors d'edat, per haver robat en un magatzem i dos garatges de Banyoles i en una hípica de Porqueres. Entre els objectes sostrets hi ha cinc catanes.

La investigació va arrencar després que els Mossos d'Esquadra s'assabentessin que a finals del mes d'agost s'havien produït diversos robatoris en establiments de la zona del Pla de l'Estany. Concretament, en un magatzem, dos garatges i una hípica.

De fet, la policia ha aconseguit esbrinar els autors dels diversos robatoris gràcies a la intervenció del propietari d'un bar de Banyoles. L'home va veure quatre joves que intentaven robar en una pizzeria que estava situada just al costat del bar. En intentar aturar-los, els nois li van llançar un casc i una dessuadora. Aquests objectes van ser clau per posar la policia sobre la pista dels sospitosos i van ajudar a confirmar que estaven al darrere dels robatoris que investigaven. A més, també van comprovar que la nit abans havien intentat robar a la mateixa pizzeria.

A partir de les investigacions, els agents van determinar que un dels menors detinguts estava relacionat amb un robatori ocorregut el 25 d'agost passat en un magatzem dels afores de Banyoles, d'on es van emportar les cinc catanes, un gat hidràulic, una càmera de vídeo i un equip de submarinisme.

A un altre dels menors se'l relaciona amb un assalt a una hípica de Porqueres. D'allà es va endur una càmera Go Pro. Segons la policia, el jove també està al darrere d'un robatori de dos ciclomotors d'un garatge comunitari de Banyoles. A l'altre menor d'edat el van detenir per haver col·laborat en l'assalt a l'hípica i al garatge. Pel que fa a l'únic noi major d'edat, la policia el relaciona amb el robatori al magatzem.

Tots en llibertat

Les detencions per part dels mossos es van fer de manera esglaonada entre el 14 i el 22 de setembre. Els tres menors d'edat han quedat sota la responsabilitat dels seus tutors legals, en espera que el fiscal de menors els cridi a declarar. Pel que fa al jove de 18 anys, ha quedat en llibertat després que el jutge de guàrdia de Girona li prengués declaració.

LA DATA

25.08.16
és el dia
que van robar les catanes, juntament amb un gat hidràulic, una càmera i un equip de submarinisme.

LA XIFRA

18
anys
té el més gran dels quatre detinguts pels Mossos d'Esquadra. Els altres tres són menors d'edat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia