Successos

policial

Un detingut per un robatori amb violència

La policia local de Premià de Mar va detenir dimecres a la plaça de la Sardana un noi major d'edat com a presumpte autor d'un robatori amb violència, agressions i amenaces. Segons alguns testimonis, el detingut hauria sostret un mòbil a la víctima. Els fets van començar arran d'una baralla entre diverses persones i va comportar l'actuació de dues patrulles de la policia local i una de Mossos d'Esquadra.

Una fuita de gas talla la circulació de trens

epa

La circulació de trens entre Arenys de Mar i Canet es va haver d'interrompre ahir al matí per una fuita de gas prop de les vies entre Arenys de Mar i Canet. Durant mitja hora no es va deixar passar els combois, com a mesura de prevenció. La dotació dels bombers que s'hi va desplaçar van controlar la fuita que es va ocasionar mentre es feien treballs de neteja al costat de la via. De fet, els trens d'aquesta línia ja circulaven amb un mínim de 30 minuts de retard a causa d'una avaria que afectava la senyalització a Malgrat de Mar. Segons Renfe, aquesta altra incidència es va produir a primera hora del matí i va obligar a tallar la circulació de trens entre Pineda de Mar i Blanes durant un quart d'hora. La circulació de trens entre aquests dos municipis es va restablir al cap de mitja hora, després que tècnics d'Adif resolguessin els problemes a la senyalització, que es fa manualment.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia