Successos

S'allotja en un hotel, no paga i s'endú tres televisors

Un responsable de l'establiment, situat a Cadaqués, va alertar la policia

L'investigat també va sostreure targetes de crèdit de dins d'un cotxe, a Roses, i va intentar treure diners en un banc

Un servei conjunt entre els Mossos d'Esquadra i la policia local de Cadaqués va permetre ahir la detenció d'un home que es va allotjar durant dies en un hotel de la població, d'on va marxar sense pagar l'estada. Es va emportar, a més, tres televisors de l'establiment. L'investigat per aquest cas és un veí de Roses, de 44 anys, del qual fins fa poc no constaven antecedents. Des del 20 de març, però, va sumar diversos delictes al seu historial: un per robatori a l'interior de vehicle, un altre contra el patrimoni i estafes. El primer fet que se li imputa es remunta a dilluns de la setmana passada, quan va causar danys en un cotxe que estava aparcat en un carrer de Roses. De l'automòbil es va apropiar d'una bossa de mà que contenia documentació i una cartera. L'endemà, quan la víctima ja havia cancel·lat totes les targetes de crèdit, l'home es va adreçar a una entitat bancària i va provar de retirar diners amb les targetes sostretes. No va poder treure res i, quan es va veure descobert pel personal del banc, va fugir corrents de la sucursal, abandonant la cartera al taulell. El robatori i l'intent de buidar el compte de la víctima li van valer una primera denúncia davant dels Mossos, que van obrir una investigació per identificar-lo i intentar localitzar-lo.

A mitjan setmana, va marxar sense abonar la factura d'un hotel de Cadaqués, on s'havia quedat dos o tres dies. El gerent va donar l'alerta i una patrulla mixta formada per la policia local i els Mossos el va arrestar ahir. Els efectius, a més, han recuperat un dels tres aparells de televisió que el client va agafar. Arran de la detenció els policies van poder lligar el cas de Cadaqués amb l'episodi de Roses. Quan va ser arrestat, però, ja havia tingut temps de vendre un dels televisors. La policia va interceptar aquest aparell i s'investiga on van anar a parar els altres dos. Tot indica, a més, que no tan sols va resultar afectat un únic hotel, sinó que s'ha allotjat en altres establiments, d'on també marxava quedant-hi a deure.

LA XIFRA

44
anys
té l'acusat, veí de Roses. Se l'investiga per un delicte de robatori, per un altre contra el patrimoni i per estafa.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia