Successos

El fiscal acusa l’autor del crim d’una noia de Lleida a Salou

La fiscalia sol·licita quinze anys de presó per a Claudio Augusto S., un home brasiler de 34 anys que està acusat de l’homicidi d’una jove de Lleida que exercia la prostitució en un pis de Salou (Tarragonès). Segons l’escrit d’acusació, l’individu hauria asfixiat la noia durant la matinada del 23 d’agost de l’any passat, després d’haver-hi mantingut relacions sexuals. L’acusat s’hauria aprofitat de la seva superioritat física i del fet que la víctima havia consumit alcohol i cocaïna. Al cap d’unes hores, l’individu es va personar a la comissaria dels Mossos d’Esquadra per denunciar que la noia havia mort. Quan la policia va arribar al pis del carrer Montblanc va trobar el cos sense vida de la jove, de 28 anys, damunt d’un matalàs, despullada i amb les mans lligades a l’esquena amb una peça de roba. La fiscalia també sol·licita que l’acusat indemnitzi els familiars de la noia amb 120.000 euros.

La víctima, Sara S., va marxar de Lleida per instal·lar-se a Salou amb la finalitat, segons manté el fiscal, d’exercir la prostitució.

La nit dels fets, l’acusat va contactar amb un amic per demanar-li que li aconseguís substàncies estupefaents i “una noia amb qui mantenir relacions sexuals i passar la nit”. Aquest intermediari va ser qui va posar en contacte la noia amb el seu agressor. Segons el fiscal, després d’haver-hi mantingut relacions, l’acusat va asfixiar-la amb les mans fins a produir-li la mort. No va anar a comissaria fins dotze hores més tard.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia