Successos

Toquen vint-i-sis milions d’euros de la loteria a Ripoll

Un veí de Sant Joan de les Abadesses ha guanyat 20 milions d’euros del sorteig extraordinari de vacances

L’administració El Trébol també ha repartit sis milions en tres sèries del primer premi

La fortuna ha caigut, aquest cap de setmana,a Ripoll. L’administració de loteria El Trébol, situada la plaça Clavé, ha repartit 26 milions d’euros en el sorteig extraordinari de vacances de la Lotería Nacional de dissabte. El primer premi, que ha caigut en el número 02937, ha estat premiat amb la xifra de 2 milions d’euros per sèrie. Però un dècim concret d’aquest número –el que correspon a la sèrie 3, fracció 2– ha estat premiat amb 20 milions d’euros. L’afortunat va comprar el dècim a Ripoll. La mateixa administració, a més, ha repartit sis milions d’euros entre una trentena d’afortunats, ja que també ha venut tres sèries premiades. Entre els afortunats hi ha veïns de Ripoll i de Sant Joan de les Abadesses. De fet, tot apunta que el major afortunat és un veí d’aquest últim municipi, que s’ha embutxacat el premi més gran: 20 milions. La policia local també hauria pessigat part dels 6 milions d’euros, ja que els agents del cos són habituals juguen habitualment aquest número, el 02937.

Es tracta del premi més important que ha tocat a les comarques gironines els darrers anys. Per fer-nos una idea de la importància, cal comparar-ho amb un altre sorteig destacat, com en el cas de la Grossa de Cap d’Any, que es premia amb 100.000 euros per bitllet del primer premi. La Grossa de Sant Jordi, per exemple, va repartir més de cinc milions en premis.

Afortunada

No és el primer cop que aquesta administració ha repartit un premi gros. En el sorteig de Nadal del 2001, amb el número 05967, aquesta administració va repartir el tercer premi. Deu anys més tard, el 2011, hi va tocar el cinquè premi, amb el número 03643, i l’any següent, el 2012, el quart premi, amb el número 23475. A l’administració de loteria El Trébol, des del 1979, hi ha tocat sis vegades el primer premi de la Lotería Nacional, un cop el segon, el tercer, el quart i el cinquè premi.

LA XIFRA

02937
Número
que va ser afortunat en el sorteig extraordinari de vacances de la Lotería Nacional.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia