Successos

Denuncia que el van agredir pel fet de ser gai, a Castelló

Un jove de 21 anys veí de Vilafant ha denunciat una agressió homòfoba durant la festa major de Castelló d’Empúries que hauria passat divendres a la matinada, mentre ell era en un aparcament juntament amb el seu company sentimental, que no ha volgut fer denúncia dels fets. El noi, que ha presentat denúncia davant dels Mossos d’Esquadra, va rebre un cop de puny que li ha provocat un edema lleu al pòmul esquerre.

Els fets van passar el 4 d’agost, pels volts de les quatre de la matinada, durant un dels actes de la festa major del municipi. El denunciant i el seu company –que no ha volgut constar a la declaració davant dels Mossos– estaven “debatent” en un aparcament del municipi. Va ser llavors quan, tal com fa constar a la denúncia, tres desconeguts d’entre 18 i 20 anys i de complexió prima els van abordar. Segons explica, volien saber si discutien per una noia, però ells els van respondre que no, que eren homosexuals. El denunciant assegura que els van dir que no s’ho creien i que, per demostrar-ho, els van reclamar que es fessin un petó.

Petó a petició

Els joves van accedir-hi i, després d’això, els tres nois van marxar fent comentaris en contra dels homosexuals. La situació, explica, va enutjar el seu company, que els va acusar al crit d’“homòfobs”. Va ser aleshores quan, segons relata, van tornar i els van agredir. Al seu company li van clavar una coça a la panxa i a ell, un cop de puny a la cara. Tal com consta a l’informe mèdic, l’agressió li ha provocat un edema lleu al pòmul dret.

Dimarts, després de fer-se una revisió al CAP de Vilafant, va presentar denúncia a la comissaria de Figueres. La policia li va ensenyar fotografies de la base de dades amb l’objectiu de poder identificar els presumptes agressors, però el noi no els va reconèixer.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia